nieuwebannerlaatstenieuws

Vierde nederlaag op rij

We hebben maandagavond tegen MVV Maastricht de vierde nederlaag op rij geleden. Nadat wij zelf eerst dé kans hadden om op voorsprong te komen, gingen we uiteindelijk met lege handen met lege handen van het veld. Het werd 0-3.

Het team van François Gesthuizen betrad vol goede moed het veld op om zich te revancheren voor de wedstrijd afgelopen vrijdag. Het begin was ook prima. Een vlotte aanval resulteerde in een kans voor Bakx, maar de aanvaller schoot op aangeven van Dennis Janssen net voorlangs. Naarmate de eerste helft vorderde, kreeg MVV Maastricht meer mogelijkheden. Zo waren de bezoekers een aantal keer gevaarlijk via Thomas Verheydt. Eerst kopte de spits voorlangs en daarna bracht Ronald Koeman redding op een schot.

De kans op 1-0
De tweede helft begonnen we met Jordy Deckers op doel, omdat Koeman last had van z’n knie. Het was meteen flitsend. Mathieu werd in de eerste minuut na rust de diepte ingestuurd en onderuit gehaald: strafschop. Het was zeven keer eerder een koud kunstje voor Tom Boere, maar ditmaal mist hij. Bo Geens dook zijn inzet eruit. 

Effectief MVV Maastricht
Tien minuten later kreeg Verheydt plotseling de bal voor zijn voeten na een scrimmage. Hij aarzelde niet en volleerde verwoestend hard raak: 0-1. Daarna gingen wij op zoek naar de gelijkmaker en waren we dichtbij via Cihat Celik. Zijn schot spatte echter uiteen op de paal. Pure pech en tot overmaat van ramp maakten de Limburgers 0-2 in de tegenstoot. Pedro schoot in eerste instantie nog op Deckers, maar kon in de rebound voorleggen op Schroijen. Voor hem was het een koud kunstje.

Counters
In het laatste kwartier voerde MVV de score op. Ciranni ontsnapte aan de aandacht en gaf Verheydt gelegenheid om z’n tweede te maken. De Maastrichtenaren kregen nog wat mogelijkheden, maar Deckers viel uitstekend in en dook er nog wat ballen uit. In blessuretijd kopte Thijs van Pol nog rakelings over. Al zou die vallen, was het voor de statistieken.

 

Scoreverloop
55. Verheydt 0-1, 67. Schroijen 0-2, 83. Verheydt 0-3

Opstelling FC Oss
Koeman (46. Deckers); Janssen, de Braal, Stuy van den Herik, Piqué; Kivuvu (78. Van Pol), Celik, Mathieu; Bakx (71. Kamaci), Boere, Lazic.

 

Foto's: Marcel Bonte

MBX26041

Een zeldzaamheid voor Tom Boere. Hij miste een strafschop.

MBX 7122

Opnieuw teleurgestelde gezichten na afloop. 

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP