bannerlaatstenieuwsnov

Laatste nieuws

 

 

Wels: “De zinnen verzet”

Hard werken, bikkelen op elke training en nooit – maar dan ook echt nooit – de kantjes er vanaf lopen. Dat eist Klaas Wels dagelijks van zijn spelers. Terecht en logisch, maar niet iedere trainer zit er net zo kort op als hij. Verzuimt iemand? Dan krijgt-ie op zijn falie. En terecht. Soms kan er even wat rustiger aan gedaan worden en dan maakt Wels daar ook gebruik van. Dan laat hij de touwtjes wat vieren.

Spelers koken voor sponsors

Deze week kookten spelers en sponsors voor 60 gasten – waaronder zijzelf – bij Kookstudio De Hengstheuvel in Uden. Na een uurtje of twee hard werken, zetten zij een verrassend lekker vijf-gangendiner op tafel.

De Bosatlas zet het Nederlands voetbal op de kaart

Noordhoff Uitgevers brengt met de Bosatlas van het Nederlandse voetbal de Nederlandse voetbalinfrastructuur in detail in kaart. Meer dan 200 pagina's vol met verrassende feiten, kaarten en afbeeldingen beschrijven de veelzijdigheid en ontwikkeling van 'ons voetbal' tot volkssport nummer één. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal is tot stand gekomen in samenwerking met de betaald voetbalclubs, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en KNVB.

Afspraak of niet; het moet een driepunter worden

Toon van Moorsel, één van de twee directeuren van Martin Glas, raakte tijdens een sponsorevenement eerder deze week aan de praat met spelers van de club. Met de wedstrijd van Helmond in het verschiet ging het al snel over het treffen van morgen. En over de uitslag natuurlijk. Wordt het winst of verlies?

Nelson City Resort is wedstrijdsponsor van FC Oss - Helmond Sport

Trotse wedstrijdsponsor van het thuisduel tegen Helmond Sport is: Nelson City Resort! Zij stellen zich voor.

Het podium is voor: Jeugd Rode Kruis Oss eo

In samenwerking met onze maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling bieden we tijdens iedere thuiswedstrijd een goede doelen-organisatie het podium zich te presenteren. Rondom de wedstrijd tegen Helmond Sport is dat: Jeugd Rode Kruis Oss eo. Zij zamelen geld in voor 3FM Serious Request. 

Alles over FC Oss - Helmond Sport

Na een voetbalvrij weekend gaat de bal weer rollen in de Jupiler League. Komende vrijdag is Helmond Sport de tegenstander. Een Brabants onderonsje en een strijd tussen de nummers 16 en 7 op de lijst.

Een passe-partout voor de 2e periode

Met 19 punten uit 12 wedstrijden en een 7e plek op de ranglijst zijn we de competitie uitstekend gestart. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken in de tweede periode. Met jouw steun!

Gratis kaarten voor RKC Waalwijk – FC Oss

Voor het derde seizoen op rij mogen onze supporters gratis naar RKC en brengen de Waalwijkse fans een bezoek voor nop aan Oss. Een mooie samenwerking tussen beide clubs.

Oefenduel met ADO Den Haag gaat met 4-1 verloren

Donderdagmiddag hebben we een vriendschappelijke wedstrijd tegen ADO Den Haag, waar Dirk Heesen assistent trainer is, gespeeld. De Hagenezen waren gastheer én winnaar. Het duel eindigde in 4-1.

The Young Ones betrekken twee skyboxen en geven een impuls aan de Business Club

Ondernemersclub The Young Ones heeft - tijdens de derby tegen FC Den Bosch - hun skybox officieel geopend. Zij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om van twee leegstaande casco ruimtes één prachtige box te maken. Dat is gelukt. Met een stijlvol interieur, een geweldig bordes en details die getuigen van humor.

Wij zoeken een stagiaire videoanalyse

Onze technische staf kan wedstrijdbeelden perfect inzetten om een speler of het team beter te laten presteren. Help jij hen? Wij zoeken een stagiaire videoanalyse.

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

  • Jupiler League Schild logo op WIT
  • sportdirect logo yellowback RGB
  • VIlogo
  • GreenFields zonder PBTC diapositief
  • maaskantreizen
  • Allekabels Logo