MBX26607

Laatste nieuws

 

 

Alles over Almere City FC uit

Drie dagen na de uitschakeling in het bekertoernooi krijgen we alweer de kans om ons te revancheren. We spelen opnieuw tegen Almere City FC, maar dit keer buitenshuis. Een vooruitblik, samen met Klaas Wels.

Neem je (klein)zoon of dochter voordelig mee naar Jong Ajax

Op vrijdag 29 september komt Jong Ajax naar Oss. Een heuse topper, want de Amsterdammers gaan aan kop en wij staan derde op de ranglijst.

Vrij vervoer naar Almere City FC

Op vrijdag 22 september spelen we opnieuw tegen Almere City FC. Dit keer bij hun. Supporters kunnen op eigen vervoer achter Klaas Wels en z'n mannen aan reizen. Ga jij mee?

Het bekeravontuur zit er al op

Almere City FC heeft FC Oss uit het bekertoernooi geknikkerd. De ploeg van Jack de Gier zegevierde met 0-2 en gaat de koker in voor de volgende ronde. Namens de Almeerders waren Leeroy Owusu en Arsenio Valpoort trefzeker.

Alles over het bekerduel met Almere City FC

We staan voor een dubbele confrontatie met Almere City FC. Dinsdagavond treffen we de mannen van Jack de Gier in het bekertoernooi en drie dagen later tijdens de zesde speelronde van de Jupiler League. Morgen spelen we in Oss, vrijdag in Almere.

Jong AZ maakt einde aan ongeslagen reeks

Vrijdagavond werd er voor het eerst dit seizoen verloren. Na drie overwinningen en een gelijkspel was Jong AZ te sterk; de Alkmaarders wonnen met 0-2. Het was een verliespartij waar weinig op af te dingen viel, want Jong AZ was simpelweg de betere van de twee.

Klaas Wels: “Jong AZ is een compleet efltal”

Teletekstpagina 830 vliegt je om de oren. Hoofdsponsor Martin Glas bedacht een ludieke actie met t-shirts en de Facebook-tijdlijn van menig Ossenaar staat er vol van. Met de leus ‘wij staan bovenaan’ wordt de afbeelding van de stand vaak kracht bijgezet. Vier gespeeld, tien punten. In de pocket. Niemand die ons deze nog afneemt, maar ondertussen weet ook iedereen dat het nog zo weinig over het restant van het seizoen zegt.

Betaald voetbal steunt actie 'Nederland helpt Sint-Maarten'

Alle betaald voetbalclubs steunen komend speelweekend de Nationale Actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’ van het Rode Kruis. Zo wil ook het voetbal zich collectief inzetten om geld in te zamelen via Giro 5125. Bij alle wedstrijden in de Eredivisie en in de Jupiler League komen spelers en scheidsrechters voor de aftrap gezamenlijk het veld op in een speciaal shirt waarop actie en gironummer staan vermeld. Dit initiatief wordt omarmd door alle clubs, scheidsrechters, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en KNVB, in nauwe samenwerking met het Rode Kruis.

Huseyin Dogan kan niet wachten

“Huseyin is absoluut een meerwaarde voor ons elftal. Hij combineert een fijne techniek met een enorme drive. Een intelligente speler. Aan hem de schone taak te laten zien wat-ie in huis heeft”, aldus Peter Bijvelds na het vastleggen van Huseyin Dogan. Helaas heeft de middenvelder nog weinig van zijn kunsten tentoon kunnen stellen. Een blessure – opgelopen in de voorbereiding – gooide roet in het eten. Hijzelf en de technische staf zijn voorzichtig.

Nelson City Resort is wedstrijdsponsor van FC Oss - Jong AZ

Trotse wedstrijdsponsor van het thuisduel tegen Jong AZ is: Nelson City Resort! Zij stellen zich voor.

Het podium is voor: Stichting Zwaluwen Jeugd Actie

In samenwerking met onze maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling bieden we tijdens iedere thuiswedstrijd een goede doelen-organisatie het podium zich te presenteren. Rondom de wedstrijd tegen Jong AZ is dat: Stichting Zwaluwen Jeugd Actie.

Alles over FC Oss – Jong AZ

Vrijdagavond komt de debutant in de Jupiler League op bezoek: Jong AZ. Zij zijn zeker niet onverdienstelijk aan hun eerste seizoen begonnen. Na twee overwinningen, één remise en een nederlaag staan de Alkmaarders op een vijfde plek. Nog altijd vier lager dan wij.

huiskes fc oss poule

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de supportersbrief en blijf op de hoogte van alle informatie over onze club!
Please wait

 

  • Jupiler League Schild logo op WIT
  • sportdirect logo yellowback RGB
  • VIlogo
  • GreenFields zonder PBTC diapositief
  • maaskantreizen