Ster sponsor

MyConnect & Unify Cloud Systems


Website: www.my-connect.nl
Adres: Eishouwerweg 16
Plaats: Veghel
Contactpersoon: Pieter van Eldonk
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Telefoon: 0413-724200
Activiteiten: My-Connect en Unify Cloud Solutions zijn volledige cloud communicatieplatformen waar traditionele voicecommunicatie samenkomt met de digitale wereld, aangeboden door BusinessCom. Hiermee worden sterke oplossingen geboden voor bedrijven van 5 personen tot bedrijven op enterprise niveau.

Konings & Meeuwissen

logokenm

 

Website:  www.konings-meeuwissen.nl
Adres:  Wethouder van Eschstraat 2
Postcode:  5342 AT 
Plaats:  Oss
Contactpersoon:  Robert de Bekker
Email contactpersoon:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Activiteiten:

Met een totale capaciteit van bijna honderd medewerkers verdeeld over vier vestigingen zet Konings & Meeuwissen zich in voor ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf. Bijdragen aan het succes van bedrijven, door een partner te zijn voor de ondernemer: de drijfveer van Konings & Meeuwissen. Een oprechte partner die eerlijk advies geeft en nauwkeurig te werk gaat.

De ondernemer kan profiteren van deskundigheid en ervaring op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieadvies, bedrijfsovernames en corporate finance. Een ondernemer krijgt met meer te maken dan alleen zijn core business. Denk aan wetgeving, belastingen, personeelszaken en de bijbehorende veranderingen. Konings & Meeuwissen neemt het werk en de zorg hiervoor uit handen en biedt de ondernemer orde en zekerheid. Een totaalpakket aan financiële diensten, zodat ondernemers zich kunnen focussen op ondernemen.

Konings & Meeuwissen geeft niet het advies dat u wilt horen, maar het advies dat u nodig heeft om uw doelen te kunnen behalen. Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Plan een afspraak zodat u kunt focussen op ondernemen.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling


Website: www.vanwanrooij.nl
Adres: Broekstraat 2
Plaats: Geffen
Contactpersoon: John van Wanrooij
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 073-5340400
Activiteiten: Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al ruim 45 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Korte communicatie- en beslissingslijnen en 250 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. De onderneming kent vier kernactiviteiten: Projectontwikkeling, Bouwbedrijf (realisatie van woningbouw en bedrijfshuisvesting, inclusief Timmerfabriek), Van Wanrooij Warenhuys (verkoop van keuken- en badkamerinterieurs) en Beheer van commercieel vastgoed.

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP