Laatste nieuws

22/10
 Na drie opeenvolgende zeges neemt FC Oss het zondag op tegen NEC.
20/10
 Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Kaarten kosten € 25,00. Inschrijven via FC Oss is alleen mog
19/10
Beste FC Oss-volger, Ben jij tussen de 18 en 40 jaar, lid van een voetbalvereniging in de regio Oss en heb je drie minuten de tijd om een enquête in te vullen over FC Oss?
19/10
 De derby FC Den Bosch - FC Oss komt er weer aan. Op zaterdag 1 november nemen we het in Stadion de Vliert op tegen de Bosschenaren.
18/10
Onder luid applaus van het publiek verlieten de spelers van FC Oss het veld na negentig minuten. Na twee opeenvolgende overwinningen op Telstar en MVV werd gisterenavond ook het sterke FC Eindhoven aan de zegekar gebonden (3-0).
17/10
De winnaars van de Bronzen Stieren in de eerste periode van de Jupiler League zijn vandaag bekend gemaakt. FC Oss-spits Kevin van Veen maakte kans op twee Bronzen Stieren, maar beide prijzen gaan helaas aan zijn neus voorbij.
15/10
FC Oss-trainer Wil Boessen kan weer een beroep doen op Luuk Hultermans. De verdediger (21) trainde alweer enige tijd met de spelersgroep mee en is inmiddels weer volledig fit verklaard.
15/10
 FC Oss kan de komende zes weken niet rekenen op de diensten van Jorzolino Falkenstein.
13/10
 Na een interlandweekend is het komend weekeinde weer gewoon tijd voor de Jupiler League. In Oss staat vrijdag het duel tussen FC Oss en FC Eindhoven op het programma.
09/10
 Het is de droom van ieder kind: profvoetballer worden.

Pagina's