Laatste nieuws

01/10
Dominique Kivuvu traint mee bij FC Oss. De 27-jarige speler houdt zijn conditie op peil bij de Osse club.
01/10
 FC Oss heeft Marcel van der Sloot met onmiddellijke ingang aangesteld als hoofd scouting.
30/09
 Vrijdag neemt FC Oss het in de negende speelronde van de Jupiler League in Maastricht op tegen MVV. De Limburgers, onder leiding van trainer Ron Elsen, staan momenteel op een teleurstellende zestiende plek in de competitie.
29/09
 Op vrijdag 3 oktober spelen we tegen MVV Maastricht, voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Kaarten kosten € 25,-.
28/09
FC Oss mag drie punten bijschrijven. In een pover duel versloeg de rood-witte formatie gisterenavond Telstar met 2-1. Doelpuntenmakers aan Osse zijde waren Jochem Jansen en Jorzolino Falkenstein.
25/09
Op zaterdag 27 september ontvangen we Telstar in het Frans Heesen Stadion.
25/09
Het toernooi om de KNVB-beker is dit seizoen voor FC Oss helaas al vroeg voorbij. Op bezoek bij PEC Zwolle werd gisterenavond met 3-2 verloren.
22/09
FC Oss heeft haar selectie uitgebreid met Alfons Agbolosoo. De aanvaller trainde al enige tijd met de groep mee, maar tot op heden was er over de toekomst van de balvaste spits nog niets duidelijk.
22/09
In de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi treedt FC Oss aanstaande woensdag aan tegen PEC Zwolle. Een pittige loting, aangezien de Zwollenaren de beker afgelopen seizoen nog verrassend wonnen.

Pagina's