Laatste nieuws

02/09
Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Kaarten kosten € 30,00. Inschrijven via FC Oss is alleen mogelijk met ee
01/09
FC Oss heeft zich de afgelopen dagen buitengewoon succesvol geroerd op de transfermarkt.
01/09
Op de laatste dag van de transferperiode roert FC Oss zich flink.
01/09
FC Oss heeft Bart van Brakel aan de selectie toegevoegd. Van Brakel (27) is afkomstig van SC Cambuur. De middenvelder was in het verleden actief voor FC Den Bosch, Eindhoven en N.E.C.
01/09
Willem II-duo Renan Zanelli (22) en Ryan Sanusi (22) op huurbasis naar FC Oss FC Oss roert zich flink op de laatste dag van de transfermarkt.
31/08
FC Oss heeft na twee verliespartijen op rij weer een wedstrijd gewonnen: in eigen huis werd De Graafschap gisterenavond met 3-2 verslagen. Kevin van Veen was wederom het goudhaantje voor de ploeg van Wil Boessen.
29/08
Rodney Ubbergen is als derde doelman toegevoegd aan de selectie van FC Oss. Met Nick Hengelman en Luuk Koopmans heeft trainer Wil Boessen reeds twee keepers tot zijn beschikking, Ubbergen is daar nu dus ook bijgekomen.
28/08
 Zaterdag staat er wederom een thuiswedstrijd voor de deur. Na FC Volendam en VVV-Venlo komt dit keer De Graafschap op bezoek in het Frans Heesen Stadion.
27/08
Beste FC Oss supporters, In kader van het landelijk actieplan Voetbal en Veiligheid, is FC Oss doende om te bezien welke zaken zij kan aanpakken om de klantvriendelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid te verhogen in en ron
27/08
 Het seizoen 2014-2015 is inmiddels alweer enkele weken bezig. FC Oss is aardig aan het nieuwe voetbaljaar begonnen. Na een onterechte nederlaag tegen FC Volendam volgde er een knappe overwinning op RKC Waalwijk.

Pagina's