Laatste nieuws

28/01
 De Graafschap is zaterdag de volgende tegenstander van FC Oss. In Doetinchem gaan de mannen van Wil Boessen proberen om, net als eerder dit seizoen in eigen huis, opnieuw een zege te boeken op de blauw-witte Superboeren.
28/01
Een aantal weken lieten we weten dat onze club er een jonge supporter bij had.
27/01
Om onze spelers, technische staf en medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren, streven we er natuurlijk naar om iedereen bij FC Oss te laten werken in een gezonde, schone werkomgeving.
25/01
 Op zaterdag 31 januari speelt FC Oss de competitiewedstrijd tegen De Graafschap. Voor deze wedstrijd geldt voor de supporters van FC Oss een auto-combi. Kaarten (à € 8,70) zijn verkrijgbaar bij de stadionreceptie.
24/01
Na een kwartier spelen zaten de toeschouwers in het Frans Heesen Stadion eventjes in zak en as.
23/01
De veiling die FC Oss heeft uitgezet om het rugsponsorschap te verkopen, heeft ongelofelijk veel aandacht opgeleverd. Uiteindelijk werd het hoogste bod op deze mooie uiting gedaan door de supportersvereniging van de club.
23/01
De eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft staat vanavond op het programma.
21/01
 Als één van de weinige spelers in onze selectie beschikt Genaro Snijders over de nodige Eredivisie-ervaring.
20/01
 Voor FC Oss staat de eerste thuiswedstrijd na de winterstop voor de deur. In ons eigen Frans Heesen Stadion ontvangen we vrijdag het goed presterende Almere City FC.
18/01
FC Oss heeft het eerste punt in 2015 binnen. Na een snelle voorsprong gooide een vroege rode kaart voor Lorenzo Piqué alle plannen van de bezoekers overhoop.

Pagina's