Laatste nieuws

20/04
 Op vrijdag 24 april spelen we een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven, de nummer twee van de Jupiler League. Supporters kunnen met een verplichte auto- (kaarten à 12 euro) of buscombi (kaarten
20/04
 Het seizoen 2015-2016 zal voor ons van start gaan met Lorenzo Piqué en Jeffrey Ket binnen de gelederen.
18/04
FC Oss heeft gisteren voor de derde keer op rij verloren. In een gelijkopgaande wedstrijd met kansen over en weer, slaagde de ploeg van Wil Boessen er niet in om een doelpunt te maken.
15/04
 Thuis tegen FC Den Bosch maakte hij zijn rentree na twintig maanden blessureleed. Danny van den Meiracker (26) is weer terug op het veld en maakte in de afgelopen wedstrijden steeds wat meer speelminuten.
13/04
 Dit weekeinde wordt speelronde 35 gespeeld in de Jupiler League, waarin we bezoek krijgen van MVV Maastricht.
11/04
Op bezoek bij Telstar moesten gisterenavond drie punten worden behaald om mee te blijven strijden om de felbegeerde vijfde plek in de Jupiler League.
10/04
FC Oss en trainer Wil Boessen hebben geen akkoord weten te bereiken over de voorwaarden om te komen tot een verlenging van het contract.
08/04
FC Oss heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Stijn Rambach.
08/04
 Op vrijdag 3 april organiseerde onze club de eerste editie van de FC Oss School Cup.
08/04
 Na twee thuiswedstrijden in het afgelopen Paasweekend, is het vrijdag weer tijd voor een duel op vreemde bodem. In Velsen nemen we het op tegen Telstar.

Pagina's