Laatste nieuws

22/09
FC Oss heeft haar selectie uitgebreid met Alfons Agbolosoo. De aanvaller trainde al enige tijd met de groep mee, maar tot op heden was er over de toekomst van de balvaste spits nog niets duidelijk.
22/09
In de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi treedt FC Oss aanstaande woensdag aan tegen PEC Zwolle. Een pittige loting, aangezien de Zwollenaren de beker afgelopen seizoen nog verrassend wonnen.
20/09
Zowel de spelers van Achilles '29 als de voetballers van FC Oss verlieten het veld na negentig minuten met beteuterde gezichten.
18/09
Supporters die de wedstrijd Achilles '29 - FC Oss gaan bezoeken kunnen hier hun parkeerkaart downloaden. Onderstaande afbeelding kan worden uitgeprint! 
17/09
 Vrijdag om 20.00 uur vervolgt FC Oss de competitie met een uitwedstrijd tegen Achilles ’29. Na de nederlaag tegen Almere City FC (4-2) staan de Ossenaren met zes punten op de zestiende plek.
16/09
 Verpleeghuis 'De Wellen' organiseerde vorige week de jaarlijkse rolstoelvierdaagse. Tijdens deze tocht worden er door de bewoners en hun begeleiders verschillende regionale organisaties bezocht.
16/09
De officiële Jupiler League App is nu verkrijgbaar in de Apple App Store voor Iphone en via Google Play voor Android ge
13/09
Het zag er na ruim een half uur spelen allemaal nog zo rooskleurig uit. FC Oss stond op een riante 0-2 voorsprong tegen Almere City FC en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers.

Pagina's