Laatste nieuws

23/04
FC Oss eindigt het seizoen bij Excelsior. Op vrijdag 25 april speelt het elftal van Gert Aandewiel de laatste competitiewedstrijd bij De Kralingers.
23/04
Frits Lankreyer heeft zijn laatste thuiswedstrijd als vrijwilliger gedraaid. Na 30 jaar trouwe dienst heeft hij tijdens het Paasweekend afscheid genomen van de club. Frits heeft al die jaren entreekaarten verkocht.
22/04
Marcel van der Sloot heeft maandagavond bekend gemaakt dat hij een punt achter zijn loopbaan gaat zetten. De aanvoerder speelt aanstaande vrijdag tegen Excelsior zijn laatste duel in het shirt van FC Oss en in het betaald voetbal.
22/04
De supporters van FC Oss zijn voor het tweede seizoen een onderlinge strijd aangegaan door de uitslagen in de Jupiler League te voorspellen.
21/04
FC Oss won maandagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-1 van MVV Maastricht. Marko Maletic maakte in de slotminuut de winnende treffer tegen de Limburgers, die daardoor de Jupiler Play Offs kunnen vergeten.
19/04
FC Oss – MVV Maastricht is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2013-2014. En het laatste treffen in het Frans Heesen Stadion onder leiding van Gert Aandewiel. De oefenmeester neemt maandagmiddag afscheid van het eigen publiek.
19/04
FC Oss heeft vrijdagavond ternauwernood een punt uit het vuur gesleept. Marko Maletic boog tegen FC Volendam met twee doelpunten een 0-2 achterstand om tot 2-2. De gelijkmaker maakte hij in de allerlaatste minuut vanaf de stip.
17/04
FC Oss speelt dit weekend twee thuiswedstrijden. Op Tweede Paasdag komt MVV om 14.30 uur op bezoek. Vrijdagavond is FC Volendam de tegenstander. Twee ploegen die nog volop meestrijden om een plek in de Jupiler Play Offs.
16/04
Deelnemers van poule A van de Street League hebben vandaag de eerste voetbalronde gespeeld. Vijf klassen konden op Cruyff Court FC Oss punten verzamelen voor het algemeen klassement, waarmee ze leuke prijzen kunnen winnen.
14/04
Voor alle voetballiefhebbers organiseert Attractiepark Toverland op zondag 25 mei de Familievoetbaldag. FC Oss fans kunnen die dag voor een extra aantrekkelijke prijs het park bezoeken.

Pagina's