Laatste nieuws

17/04
FC Oss eindigt het seizoen bij Excelsior. Op vrijdag 25 april speelt het elftal van Gert Aandewiel de laatste competitiewedstrijd bij De Kralingers.
17/04
FC Oss speelt dit weekend twee thuiswedstrijden. Op Tweede Paasdag komt MVV om 14.30 uur op bezoek. Vrijdagavond is FC Volendam de tegenstander. Twee ploegen die nog volop meestrijden om een plek in de Jupiler Play Offs.
16/04
Deelnemers van poule A van de Street League hebben vandaag de eerste voetbalronde gespeeld. Vijf klassen konden op Cruyff Court FC Oss punten verzamelen voor het algemeen klassement, waarmee ze leuke prijzen kunnen winnen.
15/04
De supporters van FC Oss zijn voor het tweede seizoen een onderlinge strijd aangegaan door de uitslagen in de Jupiler League te voorspellen.
14/04
Voor alle voetballiefhebbers organiseert Attractiepark Toverland op zondag 25 mei de Familievoetbaldag. FC Oss fans kunnen die dag voor een extra aantrekkelijke prijs het park bezoeken.
14/04
FC Oss speelt komend weekend twee maal in eigen huis.
12/04
De Twitter-account van FC Oss stond de hele vrijdag bol van gelukswensen uit Tilburg. Willem II supporters hoopten vurig dat het elftal van Gert Aandewiel hun concurrent FC Dordrecht pijn zou doen.
11/04
FC Oss gaat vanavond op bezoek bij de nummer twee van de Jupiler League: FC Dordrecht. De ploeg van oud-trainer Harry van den Ham heeft deze week de koppositie aan Willem II moeten afstaan.
10/04
Op het Cruyff Court in Den Bosch speelden het jongensteam van IKC Regenboog en het meisjesteam van In Balans de kwartfinale van het 6 vs 6 toernooi. De Osse deelnemers moesten helaas het onderspit delven.
10/04
Ozzy en zijn vrienden hebben woensdagmiddag een verfrissende duik genomen in het Golfbad Oss. Roel van de Sande en Wesley Deenen openden de middag, die begon met de Aqua Games.

Pagina's