Laatste nieuws

21/11
FC Oss en FC Den Bosch hebben deze week opnieuw overleg gevoerd naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de streekderby op zaterdag 1 november jongstleden. 
19/11
 De afgelopen weken kregen we veel vragen binnen over de status van de Toyota Jos van Boxtel Poule op onze website.
18/11
 Na een weekend vol interlandvoetbal staat er dit weekeinde weer een nieuwe speelronde in de Jupiler League op de agenda.
18/11
 Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi, kaarten kosten € 30,00. Inschrijven via FC Oss is alleen mogelijk met een uitreispas bij de stadionrece
11/11
Speciaal voor onze seizoenkaarthouders komen we, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Clubmobiel, met een actie: tijdens de wedstrijden tegen FC Emmen (28 november), Jong PSV (6 december) en Jong FC Twente (19 december), mag iedere FC Oss-sei
10/11
De FC Oss-wedstrijdshirts 2014-2015 zijn sinds kort verkrijgbaar aan de stadionbalie. Eén van de eerste exemplaren ging vanmiddag naar Patrick van der Leest.
10/11
FC Oss en FC Den Bosch hebben hedenochtend (maandag 10 november) een constructief overleg gevoerd, naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de streekderby op zaterdag 1 november jongstleden.  Beide clubs hebben gesproken
10/11
 Rondom de wedstrijd tegen Jong Ajax werd er afgelopen vrijdag afscheid genomen van twee Osse clubiconen.
08/11
In de voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Jong Ajax had FC Oss-trainer Wil Boessen het al kort uitgesproken: de beloftenelftallen van Ajax, FC Twente en PSV zijn voetballend gezien absoluut een meerwaarde voor de Jupiler League.
06/11
Op onze website kan iedere week worden meegedaan aan de Toyota Jos van Boxtel Poule. Velen van onze supporters spelen zeer actief met deze toto mee, daar zijn we bijzonder blij mee!

Pagina's