Uncategorised

Het Hobbelpaard


Website: www.babyzaakonline.nl
Adres: Molenstraat 157
Plaats: Oss
Telefoon: 0412-453517
Activiteiten:

Babyzaak en Kinderzaak Het Hobbelpaard is al ruim 34 jaar een begrip in de babybranche. Wij weten precies welke zaken er komen kijken bij een deze levensveranderende gebeurtenis als het krijgen van een kind. De medewerkers van onze babyspeciaalzaak adviseren u dan ook graag persoonlijk over alle te nemen stappen en onmisbare benodigde babyartikelen.

Wij nodigen u van harte uit eens langs te komen in onze babyspeciaalzaak. In ons filiaal van zo'n 700 vierkante meter kunt u, met een gratis kop koffie in de hand, een hele dag uitgebreid winkelen.

Van der Aa Financieel Adviseurs


Website: www.vanderaa-adviseurs.nl
Adres: Lauwersmeer 9d
Plaats: Oss
Contactpersoon: Suzanne van der Aa
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0412-647855
Activiteiten:

Wat wij u bieden is financiële zekerheid, waarin u investeert is rust. Zekerheid dat u nodig heeft op financieel gebied, in elke levensfase. Of we u nu thuis bijstaan, onderweg, in het dagelijks leven, of op zakelijk gebied. Wij verzorgen (zakelijke) verzekeringen, hypotheken, vermogensopbouw en oudedagsvoorzieningen. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven, veelal voor klanten in de regio Oss en Den Bosch.

Ons team staat klaar wanneer het nodig is. We zijn zakelijk en professioneel, én tegelijkertijd zeer betrokken. Bij Van der Aa staat de deur altijd open en we nemen de tijd voor u. U voelt zich nog echt welkom en dat is wel zo prettig.

Elke kennismaking start met een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of wij bezoeken uw bedrijf. Wij brengen uw wensen en zorgen in kaart. Wij denken met u mee en geven aan hoe u dromen en ambities financieel mogelijk kunt maken en hoe u de risico's kunt beperken of voorkomen.

Wij geloven dat een goede adviseur zorgt voor financiële rust en vrijheid. Wij willen relevant zijn voor onze klanten. Daarom zijn wij actief in onze persoonlijk benadering. Wij houden van aanpakken en lossen problemen op. De klant staat bij ons centraal. Wij willen dat iedereen zo goed mogelijk wordt geadviseerd. Wij staan u bij in de contacten met financiële instellingen. Wij zoeken eersteklas voorwaarden tegen een zo laag mogelijke prijs (premie) en zijn bovendien kritisch op clausules en uitsluitingen die de dekking beperken. We regelen uw financiële zaken, nemen zorgen weg en vermoeien u niet met rompslomp. En ingeval van schade helpen wij u uit de brand. Zodat u met een gerust hart door kunt.

Van Berlo Bedrijfsvloeren


Website: www.vanberlo.com
Adres: Doornhoek 3715
Plaats: Veghel
Contactpersoon: Lidewij Rombout
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0413-389090
Activiteiten:

Als innovatief ontwerper en producent van hoogwaardige industriële betonvloeren mag de Van Berlo Groep zich rekenen tot de kwalitatief beste en meest betrouwbare leveranciers van West-Europa. Marktleider in Nederland, onderscheiden wij ons door producten en diensten met een hoge meerwaarde voor de gebruiker. Steeds meer bedrijven, in Nederland én daarbuiten, kiezen bij de uitvoering van hun projecten dan ook voor samenwerking met Van Berlo. Onze projectteams worden samengesteld uit specialisten in advies, technisch ontwerp en uitvoering. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Van Berlo Bedrijfsvloeren en Van Berlo Engineering kan ook uw project rekenen op een optimale afstemming tussen alle betrokken partijen tijdens iedere fase van het werk.

Als geen ander zijn wij in staat om veranderingen in de markt te vertalen naar nieuwe producten, met steeds betere prestaties. Praktische oplossingen voor technische vraagstukken vormen het fundament van ons succes. Dankzij de continue ontwikkeling van nieuwe technologieën kunnen wij aan de meest uiteenlopende vragen van onze klanten voldoen. Klanttevredenheid staat bij de Van Berlo Groep voorop. Wij zijn ons terdege bewust van de hoge verwachtingen die onze klanten van ons hebben en werken continu aan de optimalisering van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en processen.Wij leggen de lat voor onszelf zeer hoog als het gaat om de uitvoering van onze werkzaamheden en het nakomen van afspraken. Naast hoogwaardige produkten bieden wij onze afnemers ook gedegen advies en technische ondersteuning.

Door onze expertise, hoge kwaliteitsnormen en flexibiliteit zijn wij al ruim 35 jaar een waardevolle en betrouwbare samenwerkingspartner voor onze klanten!

 

 • Jupiler League Schild logo op WIT
 • sportdirect logo yellowback RGB
 • VIlogo
 • GreenFields zonder PBTC diapositief
 • maaskantreizen
 • Allekabels Logo
 • pricewise
 • hoyhoy
 • Allesin1abonnement
 • telefoon nl
 • SKEPP